Kutlualp Ailesi’nin Tarım İşletmesi Yandı

Izmir’in Seferihisar İlçesi’ndeki Kutlualp Ailesi’ne AIT Tarım işletmesinde Çıkan Yangın, İtfaiye Tarafından Gerçekleştirilme söndürülürken, Büyük çapta Maddi Hasar meydana Geldi.

Aileye ait aynı  mahalledeki Baska bir Tarım Tesisi de Geçen Yıl Çıkan yangında zarar görmüştü.

Seferihisar Ulamış Mahallesi’ndeki 16 bin metrekaresi kapali 36 bin metrekare alana Kurulundan Han Tarım İşletmesi’nde , DÜN 23.30 Saat sıralarında Yangın çıktı. Meyve kasalarının tutuşması sonucu Çıkan Yangın kısa surede tüm tesisi sardı. Alevlere, Seferihisar Çevre ilçelerden Gelen . 20 İtfaiye Aracı müdahale etti . Yangının Kontrol Altına alınamaması Üzerine Çevre ilçelerden Takviye Ekipler Geldi. Söndürme Çalışmaları sırasında DUMANDAN etkilenen Bir itfaiyeci baygınlık geçirdi. İtfaiye erinin sağlık Durumunu Iyi oldugu bildirildi.

Seferihisar kaymakamı Resul Çelik, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata Han Tarım’a gelerek SÖNDÜRME çalışmalarını ile ilgili bilgi aldi. Fenerbahçe Kulübü Eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp Ailesine ait Seferihisar’ın en Eski işletmelerinden Biri olan Han Tarım’daki Yangın güçlükle söndürülürken, Maddi kaybın Büyük oldugu belirtildi.

Kutlualp Ailesi’nin Geçen 31 Ocak 2013 tarihinde de Seferihisar Belediyesi’nden 4 yil once kiraladığı mahalledeki Baska bir yerde FAALİYET gösteren Tarım işletmesinde Yangın çıkmış; 12 Soğuk Hava deposu, mandalina İşleme Makineleri, paketleme kasaları Ile 300 ton nar 250 ton limon yanmıştı.

Evrim Ataman – haberteos.com

kutlualp-ailesinin-tarim-isletmesi-yandi_1 mandalina_isleme_tesisi_yandi_h45199

pubg uc

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.