Kurtuluş Coşkusu Başladı

Dört gün sürecek Seferihisar’ın kurtuluşunun 95.yılı kutlamaları Ürkmez’de başladı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı programda sahneye çıkan ünlü sanatçı Mehmet Erdem, geceye katılanlara iki saat boyunca unutulmaz bir gece yaşattı.
Seferihisar Belediyesi, bu yıl ilk kez yaptığı programla dört gün boyunca ilçenin kurtuluşunu kutluyor. Etkinlikler 8 Eylül Cuma günü Ürkmez’de başladı. Gündüz saatlerinde Ürkmez Plajı’nda düzenlenen Deniz Şenliği’nde çeşitli yarışmalar düzenlendi, keyifli dakikalar geçirildi.
Akşam büyük bir katılımla gerçekleşen konserde Mehmet Erdem sahneye çıktı. Son yılların en sevilen isimlerinden olan Mehmet Erdem iki saat boyunca sahnede kaldı ve muhteşem bir konsere imza attı. Konsere katılan yaklalşık 10 bin kişi şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Konserin sonunda sahneye çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanatçıya çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.

KUTLAMALAR 3 GÜN DAHA SÜRECEK
Seferihisar 95.Kurtuluş yılı Ulamış, Sığacık ve İzzet Gül Stadyumu’nda düzenlenecek etkinliklerle kutlanmaya devam edecek. 9 Eylül Cumartesi günü Saat 18.00’de Ulamış’ta Seferihisar Belediye Bandosu, 10 Eylül Pazar günü Saat 21.00’de Sığacık Kaleiçi’nde Açelya Alan ve MusicanaBand’ın konseri gerçekleşecek.

FİNALDE LEVENT YÜKSEL VE SUZAN KARDEŞ
Seferihisar’ın kurtuluş günü olan 11 Eylül Pazartesi ise İzzet Gül Stadyumu’nda iki büyük sanatçının sahne alacağı final gecesi gerçekleşecek. Levent Yüksel ve Suzan Kardeş şarkılarını Seferihisarlılar için söyleyecek. Final gecesi pazartesi akşamı Saat 20.00’de başlayacak.

 

 

Kurtuluş Coşkusu Mehmet Erdem’le Başladı

Kurtuluş Coşkusu Mehmet Erdem’le Başladı

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.