KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi “Kurban Satış ve Kesim” yerlerini açıklandı.

1 Eylül 2017 Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı sebebiyle kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını  Seferihisar Kocaçay Mevkii İlçe Garajı karşısından ve Ürkmez Mustafa Koç Spor Tesisleri’nden alabilecek.

Kurban Bayramı’nda ise belediye veterinerleri kontrolünde yapılacak kesimler ise Seferihisar Belediyesi Garaj Amirliği’nde, Ürkmez Şehit Osman Koç Spor Tesisi önü ve Doğanbey Şantiye Amirliği’nde yapılacak. Bahsedilen yerler dışında kurban kesimi halk ve çevre sağlığı nedeniyle yasak olacak ve yasağa uymayan vatandaşlar hakkında cezai işlem uygulanacak.

Seferihisar Belediyesi’nin gösterdiği adreslerde yapılacak kesimler küçükbaş 70 TL, büyükbaş 240 TL olarak belirlendi.

KURBAN BAĞIŞI YAPILABİLECEK

Seferihisar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, kurban kesip, kurbanı dağıtma imkanı bulunmayan vatandaşlarımız adına vekaleten kurban kesimi ve ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kurban eti dağıtımı yapacak.

Kurban satış yerleri, kurban kesimi, vekaleten kurban gibi konularla ilgili tüm sorularınız için Seferihisar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 02327433960/222 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.