“Kurban Satış ve Kesim” yerleri açıklandı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Seferihisar Belediyesi “Kurban Satış ve Kesim” yerlerini açıkladı.

11 Ağustos 2019 pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sebebiyle kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız kurbanlık küçükbaş hayvanlarını Kocaçay mevki Seferihisar Belediyesi Makine İkmal Amirliği arkasında ve Ürkmez Şehit Osman Koç Spor Tesisi’nde kurulan Kurbanlık Pazarı’ndan  alabilecek.

Kurban Bayramı’nda belediye veterinerleri kontrolünde yapılacak kesimler de yine Seferihisar Belediyesi Makine İkmal Amirliği’nde, Ürkmez Şehit Osman Koç Spor Tesisi’nde  yapılacak. Bahsedilen yerler dışında izin alınmadan kurban kesimi halk ve çevre sağlığı nedeniyle yasak olacak ve yasağa uymayan vatandaşlar hakkında cezai işlem uygulanacak.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Kurban Bayramı yaklaşıyor, Seferihisar ve çevresinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarımızın bakımları veterinerlerimiz tarafından çok dikkatli bir şekilde yapılmaktadır. Bütün yurttaşlarımız gelip, belirlediğimiz satış yerlerinden kurbanlarını alabilirler. Allah tüm yurttaşlarımızın keseceği kurbanları kabul etsin. Kurban Bayramı’mız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Seferihisar Belediyesi’nin gösterdiği adreslerde yapılacak kesimler küçükbaş 90 TL, büyükbaş 290 TL olarak belirlendi. 

Kurbanlık kesimi için kayıtlar Seferihisar Belediyesi gelir servisinde yapılacak, ancak kayıt yapılmadan önce Halkbankası hesap numarasına belirlenen miktarın yatırıldığına dair makbuz ile başvuru yapılması gerekmekte. 
Kurban satış yerleri, kurban kesimi, vekaleten kurban gibi konularla ilgili tüm sorularınız için Seferihisar Belediyesi Gelir Hizmetleri Müdürlüğü’ne 0232 743 3960/115 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Halk Bank Hesap Numarası : 0500-0005
Küçükbaş hayvan : 90.00 TL
Büyükbaş hayvan : 290.00 TL

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.