KOSGEB’ten 50 Bin Lira Hibe

Seferihisar Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İş Kur) ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) işbirliği ile “Seferihisarlı Girişimciler”in hayalindeki iş fikirleri hayata geçiyor.

Kendi işini kurmak isteyen girişimci ruha sahip kişiler ve Seferihisar ekonomisine katkı sağlayacak yeni yatırımcılar yaratacak olan eğitim programımız Belediyemiz, KOSGEB ve İş Kur işbirliği  ile çok yakında başlıyor.

2013 yılından bu yana Seferihisar Belediyesi desteğiyle, KOSGEB’in “Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı” kapsamında, hayallerindeki işi kurmak isteyen 141 kişi eğitim programına katılarak sertifika sahibi oldu. Bu sene de eğitime katılacak 75 girişimci adayı, KOSGEB’in 50.000 TL’ye kadar  hibe ve 100.000 TL’ye kadar  2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi desteğinden yararlanma fırsatı yakalayacak.

Nisan ayı içerisinde planlanan 3 sınıf kontenjanlı eğitimler için Seferihisar Belediyesi Girişimcilik Kursu ile ilgili bilgilendirme toplantısı, yazılı ve sözlü sınav gerçekleştirilecektir.

Detaylı Bilgi Seferihisar Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü’nden alınabilir.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.