Koray İpekten CHP Gençlik Kollarına tekrar aday

Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten, Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.Şu an için tek aday olarak seçime giren İpekten yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “ Değerli kardeşlerim;dört yıl yönetim kurulu üyeliği ve dört aydır Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde örgütün verdiği her görevi yüksek sorumluluk duygusuyla yapmaya çalıştığım için gururluyum.

Ben ve genç arkadaşlarım Seferihisar’da altı oklu bayrağı dalgalandırmak için mücadele ettik. Memleketin her sokağına ayak izimizi bıraktık, her zaman gençliğin siyasette aktif rol alması gerektiğini savunduk. Sadece yönetim kurulunda değil, tüm gençlerle ortak çalışma alanlarında buluştuk, Atatürk’ün ilke ve inkilapları ışığında yaktığımız meşalenin güzel ülkemizi aydınlatmaya devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya ve karanlığa direnmeye devam edeceğiz, Seferihisar gençliğine karşı sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, birlik ve beraberlik duygusuyla sorunların üstesinden geleceğimiz bir dönem geçireceğiz.

Değerli yoldaşlarım;
Partinin içinde büyümüş bir kardeşiniz olarak sonsuz enerji ve devrimci ruhla üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seferihisar gençlik örgütü başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

CHP’yi iktidara taşıyacağımız bu meşakatli yolda tüm yol arkadaşlarımı 29 Ocak Çarşamba günü saat 17:00’da desteğe bekliyorum. ”

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.