Kılıçdaroğlu SODEM Toplantısına Katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 20 Şubat 2015 Cuma günü Tekirdağ’da düzenlenecek Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) toplantısına katılacak.

Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin oluşturduğu SODEM yönetiminin planladığı toplantı için Tekirdağ’a gelecek. Yerel seçimlerin ardından Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığında oluşan SODEM yönetim kurulu, hızla sürdürdüğü çalışmaların devamını Tekirdağ’daki toplantıda gerçekleştirecek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla paylaşacak.

20 Şubat 2015 Cuma günü Saat 13.00’de Tekirdağ’da gerçekleşecek toplantıya Trakya ve İstanbul’da bulunan Belediye Başkanları, SODEM üyesi Belediye Başkanları ve partililerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

SODEM Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye’nin her gün demokrasiden uzaklaştığını vurgulayarak; “Türkiye’mizin kurtuluşu Sosyal Demokrasidedir. İşte bu nedenle Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği, üzerine düşen her türlü zorluğu aşacak güçtedir” dedi.

İktidarın yerel yönetimlerin güçlerini birleştirmesinden geçtiğini belirten Soyer “CHP’li belediyelerin tamamını tek çatı altında topluyoruz. Böylece Türkiye’nin en büyük ve güçlü sivil toplum kuruluşu olacağız. Ortak çalışmalar ve kullanacağımız ortak dil ile Genel Merkezimizin yurtiçi ve yurtdışında elini güçlendirip, CHP’yi iktidara taşımayı hedefliyoruz” diyerek CHP’li belediyelere SODEM’e katılmaları çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Ticaret Borsası salonunda CHP’li Belediye Başkanları ile yapacağı toplantının ardından, Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda halkla bir araya gelecek.

 

SOSYAL DEMOKRAT BELEDIYELER DERNEGI'NIN ZIYARETI SOSYAL DEMOKRAT BELEDIYELER DERNEGI'NIN ZIYARETI SOSYAL DEMOKRAT BELEDIYELER DERNEGI'NIN ZIYARETISOSYAL DEMOKRAT BELEDIYELER DERNEGI'NIN ZIYARETI

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.