Kent Orkestrası’ndan Muhteşem Gece

Sığacık Kaleiçi’ni dolduran vatandaşlar Kent Orkestrası’yla coştu.

Şef Hüseyin Çebi yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Sığacık Kaleiçi’nde muhteşem bir konser verdi.

Konsere Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer ve Gürhan Özata, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sığacık Kaleiçi’nde 31 Ağustos Çarşamba akşamı düzenlenen konsere ilgi büyüktü. 1500’e yakın müziksever, Şef  Hüseyin Çebi yönetimindeki 36 müzisyen ve solistlerden oluşan Kent Orkestrası’nın muhteşem konseriyle coştu. Solistler sevilen yerli ve yabancı parçaları başarı ile sunarken, izleyiciler de oturdukları yerlerden şarkılara eşlik ettiler. Bazı vatandaşlar da coşkuya ortak olarak sahnenin önünde dans ederek konserin tadını çıkardılar.

 

Dans gösterileriyle renklenen gecenin sonunda Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer orkestra şefi ve sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

DSC_8563 DSC_8576 DSC_8597 DSC_8618

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.