Kediyi çaldı, masraf ettim geri vermem dedi

Seferihisar’ın doğa tutkunu, sahipsiz her ağacı budayıp bakımını yapan İbrahim Uslu‘nun kedisi evinin önünden (çalınmış) alınmıştır.

Seferihisar’da hiç bir ücret talep etmeden sokaklarda, parklarda, dağ tepe gezerek aşılama yapan, doğa sevgisi yüzünden ünlü belgesel kanallarında programı yapılan İbrahim Uslu şimdi en sevdiği kedisini arıyor.

“Seferihisar’ın doğasına sahip çıkan İbrahim abimize biz de sahip çıkalım kapısının önünden alınan kedisini el birliği ile bulalım” diyerek kampanya başlatılan sosyal medya platformlarında, İbrahim Uslu’nun son paylaştığı mesaj yayınlanıyor.

Kedi benim ona masraf ettim geri vermem diyen Ö… isimli şahıs araya giren aracılarla haber gönderirken kedinin gerçek sahibi İbrahim Uslu işte bu mesajı yayınladı..

Arkadaşlar iki akşam önce paylaşmıştım bir hafta önce yani geçen hafta perşembe sabahından beri sekiz aylık beyaz renkli gözünün biri mavi diğeri kahverengi olan kedimiz çalınmıştır. Kesin olmamakla birlikte kedinin yeri belli geçen gün kedilere mama almaya gittiğimde pet shopcu arkadaşlara durumdan bahsettim biri hatırladı kedi Ö ….ablada dedi söyle kedimi getirsin dedim.Ertesi gün tekrar uğradım neticeyi sordum arkadaş dedi ki abi söyledim ama kediyi vermem ben ona masraf ettim filan diyormuş.Adresini sordum vermedi herhalde müşterisi söylemedi başıyla Mehmet İzdal okulunun olduğu bölgeyi işaret etti. Diyeceğim o ki biz böyle hırsızları korursak hiç adalet bekleme.Kedi kendi kedimizin yavrusudur. Muhtelemen birisi kediyi çaldı bu bayana Van kedisi diye sattı o bayana son sözüm bu iş rayından çıktı kediyi alsın Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde büstün olduğu meydana bıraksın o evini biliyor gelir.Kimselere rezil olmadan bu iş Kapansın yoksa ben bu işi gurur meselesi yaptım kedimiz evine ya gelecek ya gelecek.Kediyi o calmasa bile hırsızlık mali bulundurmaktan aynı suça ortak olmuş olur.Ben kimseylen kötü olmak istemiyorum.Madem çok kedi istiyor hayvan barınağında şefkate muhtaç kediler var onlardan bir değil on tane alsın.yeter ki kedimi iade etsin. Cocugum kedisine sıkılmak tan kendini derslerine veremiyor. Oglum harçlıklarıyla marketten yavru mamaları alıp kedisini besleyip büyüttü hanfendi kedinin üstüne yattı.Son olarak şunu söylüyorum Ö…. Hanım kedinin sende olduğuna dair şahitlerin var ve sen bu kediyi veterinere goturmussundur surda beş yana veteriner var size bir hafta içinde beyaz renkli Van kedisi getiren oldumu diye sorarım ki hatırlarlar çünkü bir haftalık mesele onun için kediyi iade et kurtul. İbrahim Uslu : +90 535 515 69 47

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.