Kecheese’den 8 Mart İndirimi

Keçi Sütü ve peynirleri ile tüketicinin öncelikli tercihleri arasına giren Kecheese, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü özel indirimlerle kutluyor.

 

Anadolu’nun binlerce yıllık şifa kaynağı keçi sütü ve mamullerini Türkiye ile buluşturan Kecheese, 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olarak; Keçi Klasik Beyaz Peynir ve 1 litrelik UHT Keçi sütünde indirim yaptı. MİGROS ve TANSAŞ mağazalarında geçerli olacak kampanya 20 Mart tarihine kadar sürecek.

 

KADINLARIMIZ SAĞLIKLI LEZZETLER ÜRETEBİLSİN DİYE…

 

Hastalıklardan arındırılmış çiftliğinden gelen sütleri soğuk zincirle koruyarak üretime alan Kecheese markası ile keçi sütüne olan ilgiyi Türkiye çapında canlandırdıklarını söyleyen Türer AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve sonrasını kapsayacak indirim ile kadınlarımızın kendileri ve aileleri için sağlıklı lezzetlere imza atmalarını amaçladıklarını söyledi.

 

Kecheese ürünlerinin; Türk Gıda Kodeksi Süt ve Süt Ürünleri Tebliği’ne uygun, Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi TS EN ISO 22000 belgelerine sahip olarak üretildiğine vurgu yapan Türer; ‘‘Keçi sütü üretimi ve keçi yetiştiriciliğinin geçmişinin bin yıllara dayandığı Seferihisar’da üç bin başla Türkiye’nin en büyük ve modern küçükbaş hayvan çiftlikleri içinde yer almaktayız. Tüm dünyada kabul gören modern kayıt sisteminin tutulduğu örnek küçükbaş hayvan çiftliğinde keçi sütleri hayvanın memesinden çıkar çıkmaz soğutulmaktadır. Süt keçilerinin çiftlik bünyesinde çalışan uzman veteriner hekimlerce tüm sağlık taramaları düzenli olarak gerçekleştirilip tüm kan tahlilleri yapılmakta; Brusella başta olmak üzere her türlü hastalıklardan arî tutularak yetiştirilmektedir. Türer A.Ş bitkiseldeki deneyimlerini çiftlik beslenmesinde de kullanarak kekik ve benzeri doğal ürünleri yem ürünlerine karıştırarak keçi sütünde zengin aroma, yüksek yağ ve protein sağlamaktadır.’’ dedi.

 

KeciSutuMigros_Caps27022015 O. TURER

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.