Kecheese, Basifed ‘‘Sektör Tanıtım Günleri’’nde

2014 yılında UHT keçi sütleri içinde satış lideri olan Kecheese, yenilikçi ürünleriyle; Ege ve İzmir’i küresel finansman dünyası ile bir araya getirip yeni iş modelleri geliştirmeyi hedefleyen Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu; ‘‘BASİFED’’in düzenlediği “Ortak Platform İş Zirvesi ve Sektör Tanıtım Günleri”nde yer alacak.

BASİFED tarafından düzenlenen ‘‘Ortak Platform İş Zirvesi ve Sektör Tanıtım Günleri’’ iş dünyasının profesyonellerini yeni fuar alanında buluşturacak. 7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek etkinlik kapsamında düzenlenen Ortak Platform İş Zirvesi’nde çeşitli oturum, paneller ve workshoplar ile ekonomi ve iş dünyasını ilgilendiren konular derinlemesine masaya yatırılacak.

İŞ DÜNYASI EGE İÇİN SİNERJİ YARATACAK!

Özellikle yüksek katma değer ve sürdürülebilir büyüme odaklı düzenlenen etkinliğin firmalar arasındaki etkileşimi arttıracağını ifade eden Türer AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer, zirvede iş adamları, yatırımcılar, bilim çevreleri, akademisyenler ve genç kuşakların buluşmasının büyük önem arz ettiğini söyledi. Türer; ‘‘Finans, bilişim ve yeni yönetim kavramları masaya yatırılacak. İzmir ve Ege’yi küresel finans dünyası ile bir araya getirecek yeni iş modellerine ihtiyaç var. Zirvede birçok uluslararası fon ve özel yatırım firmaları da deneyimlerini paylaşarak firmalara farkı bakış açıları kazandıracak. Bölge firmalarımız teknolojiye ve insana yatırım yapan, sağlıklı büyüme ve uluslar arası oyuncu olma idealine sahip rekabetçi firmalar haline gelmeli” diye konuştu.

 

OZER TURER (1)

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.