Kaptan Son Sözü Söyledi 1-0

Seferihisar Spor oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada, Şirinyer’i 90+5’te Ogün’ün golüyle 1-0 yenmeyi başardı.

İzmir Süper Amatör Lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Seferihisar Spor, İzzet Gül Stadyumu’nda ligin güçlü takımı Şirinyer Spor’u son saniyelerde bulduğu golle devirerek yükselişini sürdürdü.
Karşılıklı ataklarla geçen 90 dakikada iki takımda golü bulmayı bir türlü başaramadı. Maçın uzatma dakikalarının son anlarında Seferihisar Spor’lu Sayıl’ın ortasına düzgün bir vuruş gerçekleştiren Ogün fileleri sallamayı başardı. Son anlarda gelen gol İzzet Gül Stadyumu’nu dolduran Seferihisarlı taraftarlara adeta bayram yaşattı. Ogün’ün golüyle kazanan Seferihisar, 15 puana yükselerek, Narlıdere deplasmanında kaybeden lider Alaçatı’yla puanları eşitledi.
Seferihisar Spor Teknik Direktörü Mert Destek maçın ardından yaptığı açıklamada; “Çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. Ama iddialıyız. Bu yıl bu grubu zirvede tamamlamak ve Seferihisarlılara şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Şu an gol eksiğiyle Alaçatı’nın ardından ikinci sıradayız. Önümüzdeki hafta Alaçatı’yı Alaçatı’da yenerek ligde liderliği ele geçirip, ligin sonuna kadar götürerek şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Grupta Alaçatıspor 15 puanla ve gol fazlasıyla lider durumda bulunurken, Seferihisar Spor aynı puanla ikinci sırada yer alıyor.
ZİRVE MAÇI ALAÇATI’DA
Lider Alaçatı ve aynı puanla ikinci sırada yer alan Seferihisar, önümüzdeki hafta Alaçatı’da karşı karşıya gelecek. Liderlik maçı 15 Kasım Pazar günü Saat 13.00’de başlayacak.
DSC_3678 DSC_3683 DSC_3686 DSC_3694 DSC_3723 DSC_3729
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.