Kani Beko Seferihisarlılar İle Buluştu

CHP İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı, eski DİSK Genel Başkanı Kani Beko Seferihisarlılar ile buluştu. 
 
Kani Beko, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, partililer ve çok sayıda kişi tarafından karşılandı. 
 
Seferihisar Dutlaraltı kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Beko çarşı esnafını ziyaret etti. Ardından parti binasında partililer ile buluşarak hedeflerini anlattı.
Beko işçi kardeşlerini unutmadı
   
Seferihisar Belediyesi Garaj Amirliği’ni ilk kez bir milletvekili adayı olarak ziyaret eden Kani Beko işçilere geçici kadroyu bitirip devamlı kadrolu yapacaklarının sözünü verdi.  
24 Haziran’da gerçekleşecek seçimleri kazanacaklarını ve Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı olacağını belirten Beko, tüm partililerden seçim kampanyası sürecinde çok çalışmalarını istedi. Seferihisar’la ilgili de açıklamalar yapan Beko; “Burada hemen farkı görüyoruz. Parti binasında kadınlar çoğunlukta. Onların bu üstün çabaları bizi zafere götürecek. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in desteğiyle, tüm belediye çalışanlarımızı sendikalı yapmıştık. Umuyorum, Seferihisar’da yaşadığımız bu başarıyı tüm Türkiye’yle 24 Haziran’dan sonra buluşturacağız” dedi.
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.