Kaleiçi Yeni Türkü’yü Ağırladı

Etkinliklerin olmazsa olmaz mekânı haline gelen Sığacık Kaleiçi 14 Ağustos Cuma akşamı Yeni Türküyü ağırladı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’inde katıldığı konsere olan ilgi büyüktü.

Buram buram tarih kokan ve bu yüzden farklı bir atmosfere sahip olan Sığacık Kaleiçi birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya ve pek çok ünlü grubu, sanatçıyı biletli konserlerle ağırlamaya devam ediyor.
14 Ağustos Cuma akşamı Yeni Türkü’nün verdiği konser bu muhteşem etkinliklerden bir tanesi olurken, grup en güzel şarkılarını Seferihisarlılar için söyledi. Yaptıkları müzikle 7’den 70’e herkese şarkılarını ezberleten efsane grup, izleyenleri büyüledi. Kaleyi dolduran kalabalık Yeni Türkü’nün şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Grubun solistliğini yapan Derya Köroğlu yıllara meydan okuyan şarkılarıyla izleyenleri coştururken, grup konserin sonunda seyircilere selam verdi.

Yeni Türkü’nün şiirsel ezgileriyle müzik dolu bir gece geçiren Sığacık Kaleiçi, 15 Ağustos Cumartesi (bu akşam) ise edebiyat duayenlerinden biri olan Sunay Akını ağırlayacak.

 

IMG_2413 IMG_2447 IMG_2458 IMG_2460

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.