İztaşıt’ın kuyruğu çile oldu

Covid virüsü sebebiyle yasaklanan hafta sonu sokağa çıkma yasaklarında son genelgeyle Cumartesi gününün serbest bırakılması vatandaşı mağdur etti.
İztaşıt ile Üçkuyular terminalinden Seferihisar’a yönüne kalkış saatlerinde vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu.

Otobüs kalkış saatlerinin belli olmasına rağmen herhangi bir sebeb göstermeksizin terminalden kalkmayarak vatandaşı zor durumda bırakan şoför ve yetkililer, küçük çaplı tartşmalara sebep oldu.

Terminalde bir saatten fazla süredir kuyruk sırasında olan vatandaşlar “İzmir Büyükşehir Belediyesi neden İztaşıt’a bizi mahkum ettikten sonra bu olanları kontrol etmiyor, perişan olduk. Artık gerekenler yapılsın. Saat 19.15’ten beri kuyrukta bekliyoruz. 20.20 oldu hala bekliyoruz. Saatlerin belli olmasına rağmen 60, 70 kişi sosyal mesafeye de önem verilmeden sıra da bekliyorlar. Bizleri böyle zor durumda bırakan yetkililer utansın ayıptır” dedi.

Görevlilerin ilgilenmediği sıradaki vatandaşlar bir olup Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’e şikayet telefonları etti.

Haber : Seren Malkaya

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.