İzmirim Kart’ta Yeni Dönem

İzmir’de bugüne dek toplu ulaşım alanında kullanılan akıllı kartların kapsamı genişletilerek gerçek anlamda bir “şehir kartına” dönüştürülüyor.

Kentte hareket etmeyi her anlamda kolaylaştıracak proje ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen otoparklar, Bisim, Teleferik, İzmir Doğal Yaşam Parkı, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı buz pisti ve akıllı tuvaletler gibi bir çok hizmet için 01 Eylül 2016 tarihinden itibaren İzmirim Kart ile ödeme yapılabilecek. Yeni kartların daha farklı alanlarda da hizmet vermesi sağlanabilecek. Mevcut bakiyeler aktarılacak “İzmirim Kart” olmayan eski tip öğrenci ve öğretmen kartı sahiplerinin, kart basım sürelerini de dikkate alarak 31 Ağustos 2016 tarihine kadar www. eshot.gov.tr ve www.izmirimkart.com.tr adresleri üzerinden değişim başvurusu yapması istendi. Değiştirilecek kişiselleştirilmiş kartların yenileme bedeli olan 7 TL’lik ücret, başvuru sırasında internet üzerinden veya Vakıflar Bankası’nın herhangi bir şubesinden masrafsız ve havale ücreti ödemeden ESHOT Genel Müdürlüğü Kurum Tahsilat hesabına yatırılabilecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.