İzmir’de Büyük Buluşma

Soyer, Kocaoğlu’nu Ziyaret Ederek Başladı

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, görev tebliğinin ardından ilk ziyaretini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yaptı.

27 Ocak Pazar günü CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İzmir Büyükşehir Adayı olarak MYK’ya sunulan Tunç Soyer, MYK onayının ardından Parti Meclisi’nde yapılan oylamada da oy birliğiyle geçmiş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı.

İzmir’e dönüşünde havaalanında coşkuyla karşılanan Soyer, ardından mevcut belediye başkanı olduğu Seferihisar’da da halk tarafından karşılanmış ve duygulu anlar yaşanmıştı.

Başkan Soyer, adaylığının açıklanmasının ardından eşi Neptün Soyer’le birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Soyer görüşmeye ellerinde çiçeklerle gitti. Yaklaşık 45 dakika baş başa görüşen iki başkan, toplantı çıkışında olumlu mesajlar vererek, İzmir’de seçimi hep birlikte kazanacağız mesajları verdi.

Ziyaret sonrası konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tunç Soyer şunları söyledi: İzmir’in 15 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanı olan, İzmir’e ait en çok bilgiye, enformasyona sahip olan Sayın Aziz Kocaoğlu’nun deneyim ve birikimi her daim çalışmalarımızda yol gösterecek. Bu nedenle kampanya döneminde vereceği destek çok kıymetli. Kendisinden bu desteği esirgememesini rica ettim. O da büyük memnuniyetle, birlikte çalışacağımızı ifade etti. Bu nedenle kendisine müteşekkirim.

Bu ziyaretin ardından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’da bulunan kabrini de ziyaret eden Başkan Soyer,  İzmir Eski Belediye Başkanı Rahmetli Ahmet Piriştina’nın da kabrine giderek programını tamamladı.

Eskişehir ve İstanbul’a Gidecek

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, 30 Ocak Çarşamba günü Eskişehir’e giderek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le görüşecek. Ardından İstanbul’a geçecek olan Soyer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte Esenyurt’ta Saat 17.30’da düzenlenecek toplantıya katılacak. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.