İYİ Parti dolu dizgin

Geçen hafta Seferihisar’da yeni ilçe başkanlığı binası açılışı yapılan İYİ Parti’de 28 günde 237 üye ile dolu dizgin Seferihisar siyasetine başladı.

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan ilçe binası açılışına İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüseyin Kırkpınar, İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşad Cebeci ve yönetim kurulu, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve yönetim kurulu, İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları katıldı.

Parti hizmet binası açılışında konuşan İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, “25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde tek yürek, tek nefes olup hep beraber güçlü Türkiye hayalimizi haykırıp hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye haykırmıştık. Ve yarının güçlü Türkiye’sini inşa etmek için inanç ile çalıştık ve aynı kararlılık ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu aziz vatanda iyiliğin mücadelesini vermeye devam edeceğiz.  İYİ Parti Cumhuriyetine bağlı, vatanına aşık, Mustafa Kemal Atatürk’e sevdalı, serdengeçtilerin otağı bir kuvayi milli hareketidir” dedi. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.