İsveçliler Kabak Çiçeği Dolmasını Sevdiler

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yurt dışı tanıtımlara devam ediyor.

İl Müdürlüğü son bir ay içinde İsveçli pop yıldızlarının ardından İzmir’e özel bir deneyim gezisi için Müzik konulu sosyal medya yarışmasını travesti kazanan 11 kişilik heyeti İzmir’de ağırladı.

Sosyal medya üzerinde yapılan yarışmada İzmir’in tanıtımına 1 milyon ankara travesti 100 tık giriş yapılmış oldu. Bir hafta ağırlanacak heyet, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, İzmir’in güvenli bir şehir olduğunu belirterek İsveç’ten gelen melekleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. İzmir güvenli, emniyetli, deniz ve kumuyla dört mevsim yaşanacak bir şehir ; sizler de bloglarınızda, sosyal travestiler medyanızda İzmir’in tanıtımında önemli katkıda bulundunuz. Biz toplu olarak değil birebir tanıtımın önemli olduğuna inanıyoruz. Buna sevgimizi de katıyoruz. Herkesi, ilimize ülkemize davet ediyoruz dedi.

Türk kültürünü tanıma Kazanan talihli konuklar, tatilleri boyunca İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliklerini gezerek gördüler, Aktif yaşam için sörf, sualtı dalışı, bisiklet turu vb. spor etkinliklerini de geçekleştirerek, İzmir’in yaşanabilir huzurlu bir şehir olgusunu hissetmelerini anlattılar.

Misafirlerle bu organizasyona destek veren Türk Hava Yolları ve tüm paydaş kuruluşlara da ayrıca teşekkür etiklerini ifade ettiler. Kampanya sonucunda İsveç’in yüksek yaşam tarzı blog yazarı aroline Sandström koçluğunda 1 kişilik blog yazarı ve sosyal medyada aktif katılımcılar seçilecek 14-19 Eylül 2015 tarihleri aralında İzmir’de deneyim gezisi için Citta Slow Yavaş Şehir unvanına Sahip ilçemiz Seferihisar’da bir lafta ağırlanıyor. Kazanan talihli konuklar, tatilleri oyunca tarihi ve kültürel zenginliklerimizi, sağlıklı yaşam konseptinde yerel beslenme alışkanlıklarını deneyimledi. Kendi elleriyle kabak çiçeği dolması Reyhanlı Salata, Türk usulü hamur işlerini pişirmeyi öğrendiler.

 

isveç isveç1 isveç2 izmirin_TANITIM_Melekleri_Haberhurriyet_Banneri

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.