İsmail Yetişkin’e Orhanlı Sürprizi

Millet İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin Orhanlı Mahallesi’nde sürprizle karşılaştı.

 

31  Mart gününe az bir zaman kala seçim çalışmalarına hız veren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı olan İsmail Yetişkin Orhanlı Mahallesinde yapılacak kahvehane toplantısında Orhanlı Mahallesi Zeybek Ekibinin davullu zurnalı zeybek gösterisi ile karşılandı.

 

  1. Dönem İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ın ve partililerin katıldığı toplantıda Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin kendisini dinlemeye gelen coşkulu kalabalığa şöyle seslendi: “ Mert, cesur yürekli, efelerin diyarı Orhanlı iyi akşamlar, üzümün bolluğu, zeytinin bolluğu, bereketi hep sizinle olsun, herkese selam olsun. Sevgili dostlar buraya hep bir kardeşiniz olarak geldim, ben her zaman Orhanlı’ ya evim gibi geldim. Sizleri hep bir dost, kardeş olarak gördüm. Onun için Orhalı’nın yeri benim kalbimde ayrıdır. Ben sizlerin içerisinden biriyim. Orhanlı köylüsünün elindeki nasırın değerini biliyorum, çünkü ben sizin içinizden biriyim, kardeşinizim.

Bizim birçok ortak noktamız var, benim dedem Orhanlı köyünde esnaftı. Sevgili Orhanlılar bizden alışveriş yapardı ve ben burada görüyorum ki o hala eski Orhanlılar bizimle. Onların ellerinden öperim. Onlar bizim çınarlarımız. O çınarlara hep beraber sahip çıkacağız.

Köprünün Projesini Biz Hazırladık

Sevgili dostlar geçtiğimiz günlerde bir sel felaketi yaşadık, bu felaketin ardından köprümüz zarar gördü, köprümüze kullanılamaz kararı çıktı ardından bizim ekiplerimiz incelediler her aşamasında birlikte olup İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç  Soyer ile birlikte köprümüzün projeleri hazır duruma getirildi, herkese hayırlı olsun. Projesi hazırlanmış bir köprünün yapımı en az 6 ay sürecek, ama biz bu soruna bir çare bulup, eski yola Seferihisar Belediyesi’nin imkânlarıyla yan yol açtık. Sevgili dostlar ekonominin durumu ortada yiğit muhtaç olmuş kuru soğana o devirdeyiz artık. Millet soğan, patates kuyruğunda, yetiştirdiğiniz ürünler para etmiyor. Neden? Ekonomi kötü, tarım değerini bulamıyor, çünkü Tarım Bakanlığının çiftçiye verdiği değer ortada.

Biz Ürünlerinizi Almaya Garanti Veriyoruz

Biz Seferihisar Belediyesi, İzmir Büyükşehir’in desteğiyle sizin bütün ürünlerinizi almaya garanti veriyoruz. Sütünüzü, etinizi, sebzenizi, ürettiğiniz her ürününüze alım garantisi veriyoruz. Çünkü çiftçinin durumunu biliyoruz, çiftçi kalkınırsa Seferihisar kalkınır, biz biat kültürü değil, üreten ürettiğini karşılığını alan köylü milleti çiftçi milleti yaratacağız, üretenin yanında olacağız. Siz üretin satması ve değerlendirmesi bizden. Nasıl mı yapacağız.

İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle yapacağız, biz Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği yapıyoruz, yalanın, hırsızlığın arkasında durmuyoruz. Biz çiftçinin, köylünün arkasındayız, onlar bu ülkede beka sorunu var diyorlar.  Beka sorunu değil ama onların da koltuk sorunu var. Onlar bekayı koltuk için düşünüyorlar.

Sevgili arkadaşlar 31 Mart gününün önemi çok farklı. Hepimiz 31 Mart günü oy kullanmaya gideceğiz biliyorsunuz ki 2023 hedefleri vardı. Artık bu son adım. Bir meclis seçildi, meclis güçsüzleştirildi. Arkasından tek adam rejimiyle Cumhurbaşkanı seçtik. Tek adam rejimine geçildi. Bu artık son adım arkadaşlar. Hep beraber çalışacağız, onları emellerine ulaştırmayacağız. Martın sonu bahar olsun. “

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.