İsmail Yetişkin Adaylığını Açıkladı

CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin Seferihisar belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin parti tabanı ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı, eşi ve çocukları ile birlikte oldukça kalabalık bir grupla açıklamasını yapan Yetişkin Seferihisar’ı bugünlere taşıyan Başkan Tunç Soyer’e teşekkür etti.

İşte o açıklama,

Çok sevgili yoldaşlar, hepiniz hoş geldiniz

Ben İsmail YETİŞKİN. 1976 Seferihisar doğumluyum.

Gençlik kolları, ana kademe yöneticiliği, ilçe başkanlığı, il delegeliği ve kurultay delegeliğine kadar partimizin her kademesinde görev almış bulunmaktayım.

Bugün burada Seferihisar Belediye başkanlığı aday adaylığımı açıklamak için huzurunuzdayım. Öncelikle 27 senelik siyasi hayatımda yanımda olan aileme, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve tüm Seferihisar halkına çok teşekkür etmek istiyorum.

Belediye Başkanımız Sayın  Tunç SOYER’le 2009 da çıktığımız bu yolda birçok seçim geçirdik. CHP ilçe örgütü ve belediye başkanı arasındaki uyumla her seçimde oyumuzu giderek arttırdık. Bu süreçte ilçemizi dünyaya tanıtan ve Seferihisarlıların ekmeğini büyüten Sayın Tunç SOYER’e teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanımız Sayın Tunç SOYER gerek vizyon, gerek misyon, gerekse ortak akılla kent yönetimini Seferihisar’la bütünleştirmiş, adeta yepyeni bir Seferihisar yaratmıştır.

Benim de hedefim 2009 yılında alınan bu bayrağı 2019 yerel seçimlerinde CHP kalesi haline getirdiğimiz Seferihisar için daha ileriye taşımaktır. Aday adaylığım süresince, ilçemize yakışan, belediyecilik anlayışını güçlendirecek sosyal, kültürel alanlarda aktif, gençlerin ve kadınların daha katılımcı olduğu bir belediyecilik anlayışı için proje ve programları hep beraber oluşturmak ve gerçekleştirmek için çalışacağım.

Aday adayı olan tüm yol arkadaşlarıma başarılar diler, hepinize çok  teşekkür ederim.

İSMAİL YETİŞKİN                          

         CHP SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.