İnsanlıktan nasibini almamışlar

Seferihisar Camikebir mahallesi 52/1 sokak No:39/B adresinin yanında bulunan arsada çevrede oturan vatandaşların sahip çıktığı ve soğuk havalarda korunmaları için kulübe yaptığı iki sokak köpeği kendini bilmez vicdansız insanların hedefi oldu.


Gece 01.30 saatlerinde gerçekleşen ve güvenlik kamerasına yansıyan olayda, iki köpeğin ağızlarını iple bağlayıp yolda sürükleyip taciz eden vahşiler, apartmanda oturan bir vatandaşın çıkan sesler üzerine dışarıya çıkıp tepki göstermesi sonucu arkalarına bakmadan olay yerinden uzaklaşıyor. Köpeklerin iplerini çözüp polise haber verilirken cani şahısların yakalanması için polis soruşturmasını sürdürüyor.


15 gün veterinerde yoğun bakımda kaldı

Yerlerde süründürülen yara içinde kalan köpeğin biri 15 gün Patuli veteriner kliniğinde tedavi altına alınıyor, mahalle sakinlerinin yaptığı açıklamada ” canımız gibi baktığımız köpeklerimiz vahşice saldırıya uğruyor ve şimdi gene kulübesinde ama oldukça fazla korkmuş ve dışarı çıkmak istemiyor, biz bunu yapan şahısların bir an önce bulunmasını istiyoruz, istiyoruz ki başka canlılara zarar vermesinler.”

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.