İlk Kez Bir İlçe Örgütü Seçim Çalışması İçin İstanbul’a Gidiyor

Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” kampanyasına bir destek de Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütünden geldi.

İLK KEZ BİR İLÇE ÖRGÜTÜ SEÇİM ÇALIŞMASI İÇİN İSTANBUL’A GİDİYOR.

Seferihisar CHP ilçe örgütü Maltepe, Kartal ve Ataşehir semtlerinde alan çalışmalarını gerçekleştirecek. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP İlçe Örgütü üç gün boyunca gece gündüz demeden İstanbul’da İmamoğlu’na destek olacak.
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Bu seçim sadece İstanbul’un değil, hepimizin seçimi. Demokrasinin bir kez daha kazanması için tüm gücümüzle çalışacağız. 23 Haziran’da her şey çok güzel olacak!” dedi.

pubg uc

1 Yorum

  1. Kurtuluş ateşinin yakıldığı, kurtuluş için ilk kurşunun atıldığı topraklardan da, 19 Mayısın 100 ncü yılında Samsunda olsaydınız daha anlamlı olurdu. Şimdi İstanbul örgütüne hakaretten başka bişey değil bu. Üstelik kendi ilçesinde ki seçimlerde örgütsel desteği nasıl verdiğini bildiğimiz bir ilçe ve ilden bahsediyoruz. Tribünler sonucu ya alkışlar, ya da yuhalar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.