İlçe Tarım Müdürlüğünden video eğitim hizmeti

Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü tarlada bahçede birebir eğitim ve uygulamalarının ardından online eğitim videoları hazırlamaya başladı.

 İlçe Tarım Müdürlüğü bünyesinde bulunan ziraat mühendisleri ve personeli tarafından hazırlanan eğitim ve bilgi videoları müdürlüğe ait sosyal medya hesapları olan youtube, facebook, instagram ve twitter üzerinde yayınlanıyor.

 Merkeze uzak alanda yaşayan, müdürlük binasına gelecek zamanı olmayan yada ufak bir bahçeye sahip olan vatandaşların en kısa sürede yanıt almasını video izleyerek pratikte uygulamasını amaçlayan hizmette modern ve bilimsel çalışma teknikleri, gübreleme, sulama, budama, ilaçlama ve hangi aşamalarda Seferihisar ilçe Tarım Müdürlüğünden destek alınabileceği konuları işleniyor.

 Seferihisar ilçesinde yetişen tarım ürünlerinin gübrelemesi, sulaması, budaması ve ilaçlaması gibi konularda üreticilerimize bilgi desteği veren Ziraat Mühendisi Dr. Sezin Bulut ” Zamansız ve analiz yapmadan yapılan her gübrelemenin çiftçilerimize ciddi anlamda maddi zarar vereceğini budama yapılmayan bir bahçe hem verim anlamında düşük bir getiri hem de unlu bit ve kabuklu bit gibi önemli zararlılara davetiyedir” dedi.
Seferihisar İlçe Tarım Müdürü Hasan Basri Gürel “Eğitim videolarının sürekli devam edeceğini söyleyerek üreticilerimizi teknik anlamda bilgilendirerek doğru yapılacak bir tarımla yüksek verim ve kaliteye ulaşma hedefindeyiz, her daim çiftçimizin yanında olmaya  gerek sosyal medya hesaplarımızla gerek işletme ziyaretlerimiz de gerekse ilçe müdürlüğümüzde her türlü bilgi ve desteği vermeye devam edeceğiz “dedi.

işte müdürlüğün sosyal medya hesapları; 

Youtube sayfası,

Facebook sayfası

Instagram sayfası

Twitter sayfası

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, meyve ve açık hava görseli olabilir

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.