İlçe Başkanları Ortak Karar İçin Buluştu

7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerin ilçemizde barış ve huzur içinde gerçekleştirilmesi amacıyla Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü Salonunda bir toplantı düzenlendi. Kaymakam Resul Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda seçime katılacak tüm siyasi partilerin temsilcileri bir araya geldi.

İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Genç’in Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimi ve seçimlerde uygulanacak hükümler konusunda verdiği sunumla başlayan toplantıda Seferihisar Cumhuriyet Başsavcısı Arif Gedikoğlu ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Deniz de yer aldı.

Seferihisar Belediyesi adına toplantıya katılan ve kurumunun görüşünü açıklayan Başkan Yardımcısı Gürhan Özata, “Biz belediye olarak ilçede kirlilik oluşmaması için siyasi partilerin bayrak veya pankart asmalarından yana değiliz. Belediye olarak ilçe merkezi ve Ürkmez’de bulunan sinevizyon ekranlarında sırayla tüm partilere yer verelim” önerisinde bulundu.

Toplantının sonunda düşüncelerini dile getiren Kaymakam Resul Çelik, ”Biz kaymakamlar ve valilerimiz, Yüksek Seçim Kurulumuzun, devletimizin ve hükümetimizin aldığı kararları emniyet teşkilatımızla birlikte uygulamak için buradayız. İsteriz ki şu an olduğu gibi barış, huzurlu ve sakin ortamda demokratik bir seçim olsun” açıklamasında bulundu.

 

DSC_1750 DSC_1755 DSC_1758 DSC_1771

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.