İl Başkanı Yücel Seferihisar’ı Ziyaret Etti

16 Mart Cuma günü Saat 18.00’de gerçekleşen ziyarette, Yücel ve İl Yönetimi tam kadro yer aldı. Yücel’i, Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

Sıcak ve heyacanlı karşılama için teşekkür eden Yücel; “Parti içi seçimleri tamamladık. Bundan sonraki süreçte seçimlere yönelik çok çalışacağız. Seferihisar, Belediye Başkanıyla, İlçe Yönetimiyle gurur duyduğumuz, Türkiye’ye örnek gösterdiğimiz ilçemiz. 2019’da önce yerel seçimlerde İzmir’de oyumuzu arttırarak 30’da 30 yapmak istiyoruz. Kaybedecek zamanınız yok. Laik, demokratik, hukuk devleti için mücadelemiz sürecek.

TEK BİR OYUN ÇALINMASINA DAHİ İZİN VERMEYİZ

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise; “Çok değerli il başkanımızı ve il yönetimimizi burada tam kadro görmek bizim için büyük onur. 2019 çok yakın bir tarih. Dolayısıyla çok ciddi şekilde çalışmalıyız. Mutlaka ve mutlaka birbirimizin eksiğini kapatmak zorundayız. 9 yıldır Seferihisar İlçe Örgütü’nün gösterdiği uzlaşma, dayanışma ve yakınlığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Buradan verilen oylara sonuna kadar sahip çıkacağımızı belirtmek istiyorum. Seferihisar’dan tek bir oyu bile çalınmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Biz Seferihisar olarak yeni seçimlere her zamanki gibi hazırız. Son seçimlerde %71 oy aldık. Hedefimiz 2019’daki seçimlerde bu rakamın üzerine çıkmak” dedi.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINA TAZİYE ZİYARETİ

Konuşmaların ardından İl Başkanı Deniz Yücel partililerle sohbet etti. Yücel, toplantının ardından anneannesi vefat eden CHP Gençlik Kolları Başkanı Akın İldeniz’e taziye ziyaretinde bulundu.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.