Sığacık’ta tsunaminin yaraları sarılıyor

Seferihisar’da yaşanan depremle birlikte meydana gelen tsunamiden olumsuz etkilenen esnaf ve vatandaşların aldığı maddi hasarı giderme çalışmaları hızla devam ediyor.

Sığacık’a 1 milyon lira maddi destek

Merkez üssü Seferihisar açıkları olan 6.9 şiddetindeki depremle birlikte oluşan tsunami sonrası ciddi maddi hasar meydana gelen Sığacık’ta sıcak yemek dağıtarak afetzedelerin yanında olan Hiddenbay Teos bu sefer de Seferihisar Belediyesi’ne 1 Milyon Lira maddi destekte bulundu.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Sığacık’ta yaşadığımız tsunami felaketinden sonra zarar gören yerlerin onarımı için mesai saati gözetmeksizin çalıştık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yolları, sokakları, evleri ve işletmeleri temizleyerek eski haline getirdik. Fiziksel hasar alan işletmelere maddi destekte bulunduk. Bu süreçte Türkiye’nin dört bir yanından bizleri yalnız bırakmayan belediyeler, STK’lar ve Hiddenbay Teos gibi kurumlara teşekkür ediyoruz. Yaralarımızı el birliğiyle saracağız”dedi.

Hiddenbay Teos site sakinleri “Yaşadığımız tsunami felaketinden sonra Sığacık’ta ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi. Mağdur olan esnaf ve vatandaşlar için dayanışma ruhuyla bu süreci atlatabiliriz. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e de bu kriz sürecini başarılı yönetiminden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.