Her Partiden Herkes Gelmeli

MHP'NIN, IZMIR'DE DUZENLEDIGI "BAYRAK MITINGI", BUYUK ILGI GORDU. GUNDOGDU MEYDANI, MITING ICIN SAATLER ONCE ELLERINDE BAYRAKLARIYLA ALANA GELENLERCE DOLDURULDU. (ANADOLU AJANSI - EVREN ATALAY) (20130420)

Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkanı Tunç Soyer, halkı ‘Demokrasi ve Cumhuriyet’ için meydanlara davet etti.

3 Ağustos Çarşamba Seferihisar merkezde 17:00,’da, 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Cumhuriyet Mitingi için geri sayım başladı.

Seferihisar Hükümet Konağı önünden başlayıp, ÇolakibrahimbeyCaddesi, Temel Cingöz Caddesi ve Atatürk Caddesinden devam ederek Çarşı merkezinde son bulacak yürüyüş yarın 17:00’da başlayacak.DSC_8843Kaymakam Resul Çelik, “Demokrasi şehitleri için Seferihisarlıları yürüyüşe davet ediyorum” derken, Başkan Soyer,  “Elinize Türk bayrağını, Atatürk posterini alın komşunuzu da alın gelin” diye seslendi.13912641_828167857283121_7729217434486596596_n

Her partiden komşunuzu da arkadaşınızı da alın gelin

Cumhuriyet Halk Partisi4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu Meydanında yapma kararı aldığı, “Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi”nin hazırlıkları sürüyor. CHP İzmir İl Yönetimi, geçmiş dönem partili yöneticileri ile tüm partilileri mitinge davet etti.DSC_0357SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER “BU MİTİNG PARTİ MİTİNGİ DEĞİL” DEDİ.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç SoyerHer partiden komşunuzu da arkadaşınızı da bu mitinge davet edin ve bu mitinge birlikte gidelim. Bu parti değil Türkiye’nin meselesidir. İzmir 4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu meydanında, demokrasi tarihini yeniden yazacak” dedi.

Miting için otobüsler Seferihisar pazar yerinden saat 17.00’da, Ürkmez Gençlik Merkezi’nden 16:15, Sığacık’tan 16.30’da  hareket edecek.

CHP İL İZMİR BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA 

4 Ağustos’ tarihinin sadece kendileri değil Türkiye içinde çok önemli olduğunu bildiklerini ve buna göre çalıştıklarını söyleyenCHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, partide geçmiş dönemlerde milletvekilliği, ilçe başkanlığı, il yöneticiliği yapmış olanlarla partisinin il başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya, İzmirmilletvekilleri Musa Çam ve Mustafa Balbay da katıldı.

Sözlerine Hakkari Çukurca’da meydana gelen çatışmada şehit düşen 8 askere rahmet ve Türkiye‘ye başsağlığı dileyerek başlayan Yüksel, “Her şehit haberinde yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor kahroluyoruz. PKK terörünü de ülkemizde can alan, can yakan tüm terör örgütlerini de nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, çok sayıda ki yaralı askerimize acil şifalar diliyorum.

Vatanımız, cumhuriyetimiz, demokrasimiz uğruna canını verenlerin bu mücadeleleri yerde kalmayacak. Onların canları pahasına verdikleri mücadeleyi bizler sürdüreceğiz. Daha çok barış, sarsılmaz bir demokrasi ve daha sağlam bir kardeşlik için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.2a61986238d247f1a23ff5134c519c08

İZMİR’İN ADINA ÇOK YAKIŞACAK

4 Ağustos demokrasi ve Cumhuriyet mitingi hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Alaattin Yüksel,Taksim’den sonra İzmir Gündoğdu’da yapılacak olan bu miting Türk demokrasi tarihine yazılacak ve İzmir’in adına çok yakışacak bir demokrasi mücadelesi olacak.

4 Ağustos Demokrasi ve Cumhuriyet mitinginin adına ve büyüklüğüne yakışır olması için aralıksız çalışıyoruz. İlk aşamada 1 milyon el ilanımızı, afişleri, bilboard tasarımlarını ve ayaklı panoları hazırladık. Bugünden itibaren tüm İzmirlilere davetimizi içeren görseller İzmir sokaklarını süslemeye başlayacak. Mitingimizin duyurusunu daha geniş kitlelere ulaştırmak, amacını iyi anlatmak için tüm parti örgütümüz seferber oldu.

Bu toplantıda partimize geçmiş dönemlerde büyük emeği geçmiş ilçe başkanlarımız,il yöneticilerimizden bazılarıyla bir araya geldik. Toplantıya eski vekillerimiz ve parti meclisi üyelerimizden de katılım oldu. Bu tür buluşmaları mitinge kadar yapmaya ve tüm örgütümüzle bu mitinge hazırlanmaya devam edeceğiz.

Toplantıya katılan partililerimizden mitingin duyurusu konusunda ve diğer yapılması gerekenler noktasında aktif rol almalarını istedik. Hepsi tam destek verdiler ve kendi bölgelerinde bu işin gönüllüleri olarak mitingimizi anlatmaya ve halkımızı davet etmeye başladılar bile.

Bu mitingi neden ve hangi amaçla yaptığımızı, demokrasimize ve cumhuriyete sahip çıkmanın, bir ve tek yürek olmanın önemini ilçe ilçe, köy köy dolaşarak anlatacağız” dedi.taksim-de-cumhuriyet-ve-demokrasi-mitingi-2299534

MİTİNGDE SADECE TÜRK BAYRAĞI OLACAK

İl Başkanı Yüksel , İzmir Gündoğdu Meydanı‘nda gerçekleşecek mitinge sanatçıların, şairlerin, gazetecilerin de katılacağını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinge gelenlere sesleneceğini belirterek, “Mitingi CHP olarak organize ediyoruz ama bu miting cumhuriyetine bağlı, ülkesini seven, demokrasiye sahip çıkan, bu vatan benim diyen herkesin mitingi olacak. Siyasi partisi, ideolojisi, inancı ne olursa olsun tüm Türkiye bu mitingde buluşacak.

Mitingde biz dahil, hiç kimse kendi flama ya da bayrağı ile katılmayacak. Miting alanında tek bayrak olacak, o da Türk bayrağı. Söz konusu demokrasi, cumhuriyet, laiklik, özgürlük,barış, ve Atatürk sevgisi ise, bu miting elbette İzmir’e yakışırdı.

CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da mitinge katılarak halka seslenecek. İnanıyorum ki, 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da Gündoğdu meydanına sığmayacağız. O gün tarihi, halkımızla birlikte, İzmir’de yazacağız” dedi.

13680965_827431727356734_5531885925801141123_n

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.