Hep beraber seferber oldular

Seferihisar’da dün yaşanan deprem sonrası tam bir dayanışma örneği sergilendi.

Seferihisar’da deprem bölgelerine anında yetişen AFAD, Türk Kızılayı, İSKİ, Seferihisar Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediye ekipleri mağdur vatandaşlara maddi manevi destek için seferber oldu.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde büyük yıkımlar yaşanırken Seferihisar bölgesinde yıkım gerçekleşmedi. Ancak 6.6 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla Sığacık’ta tsunami yaşandı.

Başkan Yetişkin mağdur vatandaşları yalnız bırakmadı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Seferihisar Belediyesi Acil Durum ekipleri depremin ardından gelişmeleri anbean yerinde takip etti.

Seferihisar Belediyesi’nden sıcak yemek ve konaklama hizmeti

Seferihisar Belediyesi belirli noktaları mağdur vatandaşların sıcak yemek ve konaklama ihtiyaçları için hizmete açtı.

“Birlikte atlatacağız”

Başkan Yetişkin “Deprem sonrası hasarlı bölgelerimizi yerlerinde inceledik. Mağdur vatandaşlarımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik. Esnafımız için de elimizden geleni yapacağız. Sığacık’ta balıkçı esnafımızı ziyaret ederek durum değerlendirmesinde bulunduk. Tüm gücümüzle dayanışmayı bırakmayarak bu süreci birlikte atlatacağız. Destek olan tüm ekiplere ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Sığacık’ı ziyaret etti

Milletvekilleri Ednan Arslan, Aysu Bankoğlu, Ensar Aytekin, Bekir Başevirgen, Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Şube Müdürü Gürhan Özata, İzmir Köy Koop Başkanı Neptün Soyer, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in eşi Fatma Yetişkin Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ile birlikte Sığacık’ta tsunami sonrası zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

“Yaraları birlikte saracağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Öncelikle İzmirimiz ve Seferihisarımız’a geçmiş olsun. Önceden aldığımız tedbirler sayesinde Seferihisar’daki yapılar merkez üssü Seferihisar olmasına rağmen zarar görmedi. Ancak tsunami denen illetle karşı karşıya kaldık. Burada alın teriyle hayatlarını kazanan insanlarımızın yaralarını birlikte saracağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Seferihisar’da dayanışma örneği
Seferihisar’da dayanışma örneği
Seferihisar’da dayanışma örneği
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.