Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Seferihisar Belediyesi Tekvando Takımı İzmir ili içerisinde büyük başarıya imza atarak İzmir Şampiyonu oldu. Gençler, Türkiye Şampiyonluğu için Alanya’ya gidiyor.

Basketboldan güreşe birçok branşta başarıdan başarıya koşan Seferihisar Belediyesi Spor Okulları’nın başarılı branşlarından Tekvando Takımı 20 – 23 Ocak 2013 tarihlerinde Alanya’da gerçekleşecek Türkiye Tekvando Şampiyonası finallerinde mücadele edecek.

Takım sporcularından Didem Doğru (14) Kardelen Sertkaya (15) ve Eğitmenleri Sabah Vural ile Alanya yolculuğu öncesinde Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti, yardımları ve desteği için teşekkür etti.

Başkan Soyer, Alanya’ya yola çıkan sporculara başarılar dilerken;“Seferihisar’dan şampiyon çıkarmamız bizi gururlandırıyor. Umuyorum Didem ve Kardelen de şampiyonlukla döner. Dönemeseler de bu seviyeye çıkmış olmaları bile gelecekle ilgili büyük bir umut bizler için. Ben şimdiden sporcularımızı ve antrenörümüzü yürekten kutluyorum, başarılar diliyorum ” dedi.

 

1 (1)

 

11 22

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.