Hayallerindeki İşe Bir Adım Daha Yaklaştılar

Seferihisar Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İş Kur) ve Kosgeb (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) işbirliğiyle açılan kursta 47 girişimci sertifikalarını aldı.

KOSGEB’in “Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı” kapsamında, hayallerindeki işi kurmak isteyerek eğitime katılan 47 girişimci, KOSGEB’in 30 BİN TL’ye kadar  hibe ve 70 BİN TL’ye kadar  2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi desteğinden yararlanma fırsatı yakaladı. Seferihisar Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışma sonucu, girişimciler sertifikalarını 10 Haziran Çarşamba günü Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde düzenlenen törenle, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ve  KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı’nın elinden aldı.

 

Programı başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerleri tek tek tebrik eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Umuyoruz ki gelecekte bu destekle hayalinizdeki işi kurmakta başarılı olursunuz. KOSGEB yeni girişimciler için büyük bir fırsat sunuyor. Bizde burada bu kursu açarak size destek olmak istedik. Biliyoruz ki çok büyük hedeflerle kursa katıldınız ve tamamlamayı başardınız. Bundan sonraki adımlarınızda sizleri birer işyeri sahibi olarak görmek en büyük temennimiz. Hepinize bol kazançlar diliyoruz” dedi.

 

Kosgeb1 kosgeb2 Kosgeb3

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.