Hatun Güneş için Yürüdüler

Seferihisar’da işlenen Hatun Güneş cinayetini protesto etmek için yapılan yürüyüşte sloganlar atılarak kadına yapılan şiddete tepki gösterildi.


Akarcalılar Derneği ve Seferihisar Kadın Dayanışma Komitesi tarafından Hatun Güneş cinayetini ve şiddetin her türlüsünü protesto etmek amacıyla tuzla caddesinde yürüyüş düzenlendi. Akarcalılar Derneği binasından başlayan yürüyüş Hatun Güneş’in cinayete kurban gittiği noktaya kadar devam etti. 


Yürüyüşe Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP 24. dönem İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi köksal Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İyi Parti İlçe Başkanı Şadiye Aşçıoğlu, TKP Seferihisar İlçe Sekreteri Duygu Benzer, Egitim-İş Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Eminoğlu, SEHAYDER Başkanı Fevziye Özkanat, Alevi Kültür Derneği Başkanı Gülbahar Kaplan, Abderalılar Sanat Derneği Başkanı Cafer Öz, sivil toplum örgütleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Hatun Güneş’in hayatını kaybettiği yerin önünde yapılan yürüyüş, konuşmaların ardından alkış ve sloganlar ile son buldu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.