Has Konyalı’da artan yemekler can dostların

Menü ve sunumlarıyla göz dolduran Has Konyalı’da artan yemekler çöpe gitmiyor.


Seferihisar’da İzmir caddesi üzerinde yeni işletme sahipleri ile faaliyet gösteren Has Konyalı artan yemekleri düzenli olarak Seferihisar Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda can dostlara götürüyor.
Yenilebilecek şekilde bırakılan her ürün çöpe atılmak yerine soğuk hava depolarında, sızdırmaz ambalajlarda bekletiliyor. 2 gün biriktirilen yemekler Seferihisar Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na Has Konyalı Seferihisar çalışanları tarafından ulaştırılıyor.

“Artan yiyecekler çöpe gidip israf değil, barınaklara gidip mutluluk kaynağı olsun”

İşletme sahibi ve şef Kadir Akdeniz “Biz içinde olduğumuz sektör gereği artan yemeklerin atılmaması ve mutfak içinde ayrıştırılmasını sağlıyoruz. Bu sayede bir nebze de olsa sokaklarda ve barınakta yaşayan can dostlarımızın karınlarının doymasına katkıda bulunuyoruz. Hayvanlar için de özellikle kış aylarının çok zor olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Seferihisar’da başladığımız bu projeye tüm işletmelerin katılmasını bekliyoruz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.