Hanımeli Kadın Toplantısı Orhanlı köyünde devam etti

CHP Seferihisar İlçe örgütünde yer alan kadınlar, Hanımeli Kadın Toplantılarının ikincisini Orhanlı Köyü’nde gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü Orhanlı Köyü’nde kadınlarla buluştu, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Yelda Celiloğlu ve Sinem Koç Karaman, CHP Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar, Uzman Aile Danışmanı Şükran Tozduman,  Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in Eşi Fatma Yetişkin, partili kadınlar, gönüllüler ile “Hanımeli Kadın Toplantısı” gerçekleştirdi. Orhanlı Köyünde akşam saatlerinde kadınlarla buluşan ilçe örgütü, CHP’nin kadın politikalarını ve aile desteklerini anlattı. 

Kadınların toplum için en değerli varlık olduğunu ve onlar için herşeyi yapmaya hazır olduklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, “ Bugün Hanımeli Kadın Toplantılarımıza Orhanlı Köyümüzde devam ettik. Orhanlı Köyü’müzün güler yüzlü, güzel kadınlarıyla bir araya geldik. Hayat pahalılığından kaynaklı sıkıntılarını, partimizden beklentilerini ve istediklerini dinleme fırsatını bulduk. Partimizin kadın politikalarını, aile destekleri sigortamızı kendilerine anlattık. Halkın iktidarının çok yakın olduğunu Orhanlı Köyümüzde yaşanan coşkudan ve bizlere duyulan ilgiden bir kez daha anladık. Ben örgütüm adına nazik ev sahiplikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.