Hamurun sağlıklısı Fermante Kiler açıldı

Seferihisar’da doğal ve sağlıklı ürün yapan girişimci sayısı artmaya devam ediyor. Sığacık’ta sürdürebilirlik anlayışını benimseyen yepyeni bir kafe, genç ve kadın girişimci Gizem Özdemir(29) tarafından hayata geçirildi.

Uzun yıllar boyunca sağlıklı beslenmeye önem verip sağlıklı tariflerle beslenen Özdemir, fermante gıdaları herkese ulaştırmak için Seferihisar’da kendi markasını ve işletmesini kurdu.

Fermante gıdanın önemine dikkat çeken kadın girişimci Gizem Özdemir, sağlıklı ürünlerle el yapımı ürünler hazırlayarak ‘’Fermante Kiler’’ adlı kafesinde satışa sunuyor. Ana ürünler olarak fırın ürünlerine yönelen Özdemir, kuruvasan ve ekşi mayalı ekmek gibi hamur işi lezzetlerini sağlıkla tüketmeye olanak sağlıyor.

Her hafta yeni bir menüyle hizmet Fermante Kiler’in, el yapımı lezzetli ürünleri Sığacık Teos Marina içerisinde bulunan kafeden satın alabilir ya da @fermantekiler adlı instagram hesabından ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.