Halk Arenası Canlı Yayınla Seferihisar’da

Halk Tv’de ünlü gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası, 1 Nisan Cuma akşamı Seferihisar’dan ekranlara gelecek.

 

Seferihisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de gerçekleşecek yayında, Uğur Dündar’ın konukları CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve akademisyen-televizyon programcısı Sedef Kabaş olacak.

Türkiye’de son günlerde yaşanan yoğun gündemin tartışılacağı program halka açık olarak gerçekleştirilecek ve izleyiciler konuşmacılara sorularını yöneltebilecek.

Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Usta gazeteci Uğur Dündar öncülüğünde çok değerli konuşmacılar doyumsuz bir sohbete imza atacaklar. İkinci kez Halk Arenası ilçemizden gerçekleşiyor. Geçtiğimiz yılki yayında vatandaşlarımızla birlikte çok iyi bir ev sahipliği gerçekleştirmiştik. Bu yıl yine hep birlikte bu değerli isimleri ağırlamak için tüm Seferihisarlıları cuma akşamı Yeni Kültür Merkezi’ne davet ediyorum” dedi.

 

Halk Arenası 1 Nisan Cuma akşamı Saat 20.00’den itibaren, Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nden canlı olarak yayınlanacak.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.