Hakkımı Helal Etmiyorum

 

 

 

Uzun yıllardır Hamit Nişancının dava arkadaşı olarak bilinen Ogün Tarhan yaklaşan yerel seçimler öncesi yaptığı açıklama ile kafa karıştırdı.  Tarhan’ın siyaseti bıraktığını açıklaması, İlçede AKP’de siyaset yapmak istemiyor mu şeklinde yorumlandı.

 

Seferihisar siyasetinde yıllarca söz sahibi olmuş, şu an halen Seferihisar Belediyesi bağımsız meclis üyesi olan Şakir Ogün Tarhan akşam saatlerinde kendine ait olan facebook sayfasında paylaştığı açıklama ile yaklaşan seçim süresince siyasete son verdiğini kendi cümlesiyle” virgül” koyduğunu açıkladı.

 

Yaptığı son açıklama dan önce paylaştığı

“Ayakları bir yerde,kolları başka yerlerde kendi menfehatleri için milletin ortak menfahatlerini yok sayıp siyaseti dizayn etmeye çalışıyorlar.millet herşeyin farkında bunu bilin.”  mesajı ile merak uyandıran Ş. Ogün Tarhan daha sonra  siyasete şimdilik veda eden bir açıklama yaptı.

 

Adsız

 

İşte O Açıklama :

 

TEŞEKKÜRLER SEFERİHİSAR

 

1998 yılı ANAVATAN partisi Seferihisar ilçe kongresinde ilçe yönetim kurulu üyesi seçilerek başlayan daha sonra sırasıyla ilçe başkan yardımcılığı 1999 yerel seçimlerinde SEFERİHİSAR MERKEZ,ÜRKMEZ BELDE,DOĞANBEY-PAYAMLI BELDE başkanlıkları kazanmış bir siyasi partinin ilçe başkanı 2004-2009,2009-2014 yılları arası Seferihisar belediye meclis üyeliği olarak devam eden aktif siyasi yaşamıma tamamen kendi özgür iradem ile önce sağlık sebeplerim daha sonra ilçemizde siyaset yapmak isteyen diğer arkadaşlarıma yol açmak amacı ile ileriki günlerde gelişecek siyasi gelişmelerin ilçemizde ve ülkemizde getirebileceği sonuçların şahsıma yükleyebileceği sorumluk karşısında elimi taşın altına tekrar sokmaya çekinmeyeceğimi belirterek 30 mart 2014 seçimlerinden sonra şimdilik VİRGÜL koyduğumu beni seven ve sayan tüm dostlarıma ,büyüklerime, arkadaşlarıma ve küçüklerime bu akşam sizlere açıklamak istedim.

 

Geçtiğimiz 16 yıl boyunca inandığım ve güvendiğim tüm siyasi ekip arkadaşlarıma , oy veren tüm seçmenlerimize, partililerimize, şunu belirmek isterim ki aktif siyasi hayatım boyunca ilçeme inandığım değerler çerçevesinde hizmet etmeye çalıştım. ilçe bürokrasisi içerisinde çok değerli devlet memurları, daire müdürleri, belediye başkanları, belediye çalışanları, kaymakamlar ve diğer siyasi parti temsilcisi arkadaşlarla manevi yönden çok güzel günler yaşadım.

CUMHURBAŞKANI,BAŞBAKAN ve BAKANLAR dahil üst düzey bir çok devlet adamı ,il valileri ,büyük şehir belediye başkanları ve diğer bir çok önemli şahsiyet ile aynı masaları aynı çatı altını paylaşıp onlara ilçemin sorunlarını dilimin döndüğünce anlatıp çare bulmaya çalıştım.

Bu süre zarfında insanların kalplerini kazanmayı onlara karşılık beklemeden sorunlarına yardımcı olmayı, beni sevmediklerine inandıklarım dahil hiç kimseye art niyet göstermeden, üstlendiğim tüm görevlerde bu inanç ve ahlak içerisinde görev yaptım. Hiç bir kimseye saygısızlık ve vefasızlık göstermedim.

 

HEM OLDUĞUM GİBİ HEMDE GÖRÜNDÜĞÜM GİBİ OLDUM

 

Herkese şirin görünebildik uğruna ,yalana ve iki yüzlülüğe asla itibar etmedim. Karakterim ve gördüğüm aile terbiyesi yüzünden, maddi menfaatlerimi asla, insani, ahlaki, dost ve arkadaş ilişkilerimin önüne geçirmedim. Vicdani olarak çok rahatım. Bu duygu düşünceler çerçevesinde ben ve arkadaşlarıma haksız olarak yapıldığına inandığım suçlamalardan dolayı dost bildiğim bazı kişilere asla hakkımı HELAL etmiyorum.

 

Onları asla affetmeyeceğim. Sonuç olarak ,16 yıllık süre içerisinde beraber çalıştığımız tüm bürokrat ve siyasi arkadaşlarıma acı ve tatlı tecrübeler yaşatan tüm Seferihisarlı seçmenlerime minnet ve saygılarımı sunuyorum. Ben hakkımı helal ediyorum sizde helal edin. GÖNLÜMÜN VE KALBİMİN YERİ BELLİ.

Her şey  SEFERİHİSARIMIZIN iyi geleceği için olsun.

 

 

Şakir Ogün Tarhan’ın açıklamasından önce AKP’nin güçlü ismi eski ilçe başkanı ve Belediye başkan aday adayı Ümit Cingöz partiden 400 kişiyle istifa etmişti.  (400 istifa için tıklayın.)

 

 

1385752_10201183623767361_163702872_n

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.