Seferihisar’da Görülmemiş Birlik ve Ortak Tepki

SEFERİHİSAR’DA TÜM PARTİLER BİRLEŞTİ, BİNLER SOKAKTA TERÖRÜ LANETLEDİ

 

Seferihisar’da, Belediye ve tüm siyasi partiler bir araya geldi, yaklaşık üç bin kişi “şehitler” için yürüdü.

 

Son günlerde artan terör olayları ve yürekleri parçalayan şehit haberlerinin ardından Seferihisar’da görülmemiş bir tepki gerçekleşti.  Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yılında binlerce kişi şehitler için yürüdü. Hiçbir parti bayrağının bulunmadığı yürüyüşte, sadece Türk Bayrağı ile katılım gerçekleştirildi. Teröre karşı verilecek en güçlü yanıtın kol kola girmek olduğunun bilinciyle, tüm siyasi ayrılıklar bir kenara bırakıldı ve aynı sloganların haykırılarak ortak tepkinin dile getirildiği muhteşem bir yürüyüş gerçekleştirildi.

 

Yürüyüşe CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hamit Nişancı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ülkü Ocakları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Hep bir ağızdan terörün lanetlendiği yürüyüş, yaklaşık 3 kilometrelik güzergahın sonu olan Seferihisar Meydanı’nda, saygı duruşu ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’yla tamamlandı.

 

DSC_1891 11 Eylül 11 Eylül 11 Eylül 11 Eylül 11 Eylül 11 Eylül 11 Eylül

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.