Gençlerimiz İzmir Şampiyonu

Seferihisar Spor U15 futbol takımı grup birinciliğinin ardından playoff maçlarını da zaferle tamamlayarak İzmir şampiyonu oldu. Gençler, Türkiye Şampiyonası’nda İzmir ve Seferihisar’ı temsil edecek.

 

Grup birincisi olarak İzmir şampiyonluğu playoff karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan U15 futbol takımı yükselme grubu ilk maçında Karabağlar Belediyesi’ni 4-0 yenerek final oynamaya hak kazandı. İzmir Atatürk stadı yan sahasında oynanan final maçında Bergama Gençlerbirliği’yle karşılaşan Seferihisar Spor normal süresi 2-2 berabere biten maçı penaltı atışları sonrası 10’a 9 yenerek İzmir şampiyonu oldu.

 

Maçın ardından teknik ekip ve futbolcuları tebrik eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Başarılarınızla gurur duyuyorum. Şimdi tabi ki hedef Türkiye şampiyonluğu oldu. Altyapımıza verdiğimiz desteğin sonuçlarını görmemiz güzel. Birçok branşta Türkiye çapında sporcular yetiştiriyoruz. Tüm spor eğitmenlerimiz, antrenörlerimiz ve sporcu gençlerimize çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

 

Seferihisar U15 Futbol takımı TFF tarafından açıklanacak takvim ve şehirde Türkiye şampiyonası finallerine katılacak.

 

u15 türkiye şamiyonju

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.