Genç Başkan Güven Tazeledi

CHP Seferihisar İlçe Kongresinde yeni yönetimin belirlenmesinin ardından yapılan Gençlik  Kolları İlçe Kongresi tamamlandı. Seçime tek aday olarak giren Akın İldeniz yeniden gençlik kolları başkanlığına seçildi.

9 Aralık Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binasında gerçekleşen Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde, mevcut başkan Akın İldeniz güven tazeleyerek ” Çok değerli meclis üyelerimiz, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkan yardımcım ve  partililerimiz gençlik kolları kongremize hoş geldiniz, biz yönetimimiz ile iki yıldır görevdeyiz, iki yıldır hiç kimseyi kırmadan herkesle ortak çalışmalar yürüterek Seferihisar ve partimize yararlı olmaya çalıştık, oy potansiyelimizi yükseltmeye çalıştık, kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakarak ortak mücadele etmeye çalıştık, mutlaka hatalarımız olmuştur, ama biz inanıyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi gençlik örgütleri omuz omuza mücadele etmeyi kafasına koyduğu andan itibaren hiç bir dikta rejimine boyun eğmeyecektir. ” dedi.

Divan Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi yönetim kurulu ve meclis üyesi Tayfun İlhan’ın, divan heyetinin ise Şebnem Karakuş ve Özcan Aşkın’ın yaptığı kongrede gençlik kolları yönetimi çarşaf liste oylanarak belirlendi.

Yoğun ilgiyle geçen başkanlık seçiminde CHP Belediye Meclis Üyeleri, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve Kadın Kolları üyeleri genç partilileri yalnız bırakmayarak seçim süresince destek verdi.

Yönetim listesinde yeni isimler göze çarparken, liste şu şekilde oluştu.

Başkan:Akın Emre İldeniz,
Yönetim Kurulu: Koray İpekten, İrfan Çevik, Murat Karakuyu, Şebnem Karakuş, İlkay Hayuk, Özge Sert Molla, Süheyla Ateş, Rıza Özdağ, Caner Adana, Mustafa Semiz

İl Delegeleri : Murat Karakuyu, Özcan Aşkın, İrfan Çevik

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Ahmet Kükrek, Mizgin Akarsu, Seda Baltaş, Mustafa Kemal Aydın, Tugay Güher

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.