Gelecek Hayalimiz İçin Artık Çok Daha Kalabalığız

CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı Seferihisar Teos Ormancı Tesisleri’nde tüm hızıyla devam ediyor. 2. gün, sabah sporu sonrası kahvaltı ile başlayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz konuşmaları ile devam eden kampın ikinci gününde ilk eğitim konferansını ‘’31 Mart Seçimleri ve Gençliğin Pozisyonu’’ konusu ile Emre Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampına CHP İzmir 26. dönem Milletvekili Zeynep Altıok ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’da katılarak gençlere destek oldu.

Emre Yılmaz 23 Haziran İstanbul seçimlerinin başarısında gençliğin rolünden bahsederken ‘’40 milyon insanın yaşadığı yerde Cumhuriyet Halk Partisi, bu seçimleri ile birlikte iktidarın en iyi alternatifi oldu. Bu gelecek farklı bireyleri bir araya getirecek, ortak toplumsal bir bellek oluşturacak ve başka bir gelecek mümkün sloganını biz gerçekleştirmek için çalışacak. Sokaklar güvenli olursa her yere güvenlik kamerası takmak zorunda kalınmaz. Temel mesele tüm sokakları güvenli hale getirmektir. Bu doğrultuda hep birlikte çalışacağız. Belki meclis ve parlamentolarda daha azız ancak başka bir gelecek hayalimiz için artık çok daha kalabalığız’’ diyerek konuşmalarını bitirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Öncelikle böyle samimi bir ortamla karşılaştığım için çok mutluyum. Seçimlerde kazandığımız bu başarının mimarlarından biri olan Genel Başkan’ımıza doğru adımları ve kurulan ittifaklar ile seçmendeki gönül bağları adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra baharı daim kılmak birinci ödevimiz olacak. Bu ülkeyi yönetecek kadrolar sizler, Atatürkçülük sizlere emanettir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da parti deneyimlerini anlatırken gençlik siyasetini, teknolojinin getirdiği küreselleşmenin, değiştirdiği ve dönüştürdüğü gelecek algısı ve siyasi mücadelelerden bahsetti.

Program CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katılımı ve konuşması ile devam edecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.