Geçmiş olsun Ahmet Aydın

Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın Trabzon seyahatinde yolculardan bir kişinin covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu 14 günlük karantinaya girdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından tüm yolcuların temaslı olması ihtimaline karşı karantina sürecine girdiği belirtilirken çarşamba günü tüm yolculara test yapılacağı bildirildi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ” Bir seyahatimizde, bulunduğumuz taşıttaki yolculardan birisinde ne yazıkki Covid-19 pozitif vakaya rastlanmış. Bunun için Sağlık Bakanlığımız tarafından, temaslı olabileceğimiz düşüncesiyle aranarak 14 gün evde hasta izlemi ve filyasyon sürecimiz uygun görülmüştür.

Trabzon’da kendimizi karantinaya aldık Çok şükür şimdilik her şey yolunda, herhangi bir semptomumuz bulunmamaktadır. Olası bir virüsün kuluçka süresi nedeniyle, çarşamba günü testlerimiz yapılacak. Sürecin sağlıklı yürümesi, hızlı tanı ve etkin izolasyonla mümkün. Çalışmalarındaki muazzam gayretleri için, tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Lütfen ülkemizle ve sağlık çalışanlarımızla gurur duyalım. Salgınla mücadelede, şu an uyacağımız tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin ve mesafenin önemi arttı. Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız” dedi.

Seferihisarhaber.com olarak Ahmet Aydın’ın testinin negatif çıkmasını temenni eder geçmiş olsun dileriz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.