Gece Pazarı Kepenk Kapattı

Seferihisar Belediyesi’ne bağlı Sığacık Gece pazarındaki dükkanları işleten esnaf ülkede yaşanan terör olayları ve Dağlıca’da şehit edilen askerlerimiz için kepenk kapatma eylemi gerçekleştirdi.

 

Seferihisar Belediyesine bağlı Sığacık’ta yazın açılan gece pazarı dükkanlarını işleten esnaf, artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla kepenklerini kapattı. 7 Eylül 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen eyleme gece pazarı esnafının yanı sıra Sığacık’taki pek çok işletme sahibi de katıldı.

Gece pazarının önünde toplanan grup terör ve şehit edilen askerlerimizle ilgili basın açıklaması yaptı. Sığacık Gece Pazarı esnafını temsilen Taner Karakuş yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Yaşanan terör olaylarını Sığacık Gece Pazarı esnafı olarak kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz”. Basın açıklamasının ardından Sığacık Meydanda bulunan Atatürk anıtının önüne geçen esnaf saygı duruşu ve istiklal marşı okuyarak eylemi tamamladı.

DSC_1743 DSC_1748 DSC_1734 DSC_1731

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.