Femke Steakhouse iddalı geliyor

Femke Steakhouse-Breakfast İzmirlilere yepyeni bir lezzet vadediyor.

3 Temmuz Cumartesi saat 19:00’da gerçekleşecek açılışta sanatçı Aslı Zen de sahne alacak, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Emniyet Müdürü Temel Salman ve ünlü modacı Ivana Sert onur konuğu olarak açılışa katılacak.

Femke Genel Müdürü Arzu Küçükarslan, et ve sushi konusunda iddialı olduklarını Femke zincir restorantlarının ilkini Bademler’de daha sonra ise Çeşme, Bodrum, İstanbul ve Amsterdam’da açacaklarını söyledi. Bölgenin en iyisi olduklarını iddia eden Küçükarslan, “Türkiye’de böyle bir sushi yemeniz mümkün değil. Bölgenin de en iyisi olacağız.” diyerek İzmirlileri Femke Steakhouse-Breakfast’a davet etti.

Restorantın ortaklarından Alp Sinan Çakır ise, “Et konusunda Türkiye’de en iyiler arasında 3. sıradayız. Sushide de dünyada ilk sıradayız. 640 kapasiteli işletmemiz pandemi nedeniyle sınırlı rezervasyon alacak. 40 kişilik ekibimizle İzmirlileri bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Rezervasyon numarası: 0543 336 53 38
Adres: Bademler Mahallesi, 15086 sokak, Gödence yolu sapağı, No:3A Urla

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.