Fehmi Abacı’ya büyük onur

Türkiye Esnaf Dergisinin düzenlemiş olduğu Türkiye çapındaki “Yılın En Başarılı ve Girişimci Başkanı” Seferihisar’dan seçildi.

Tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmalar ve gösterdikleri performanslar göz önünde bulundurularak Türkiye’deki Esnaf Odaları arasında değerlendirmeler yapılıyor ve seçilen odanın başkanı yılın “en başarılı ve girişimci başkanı” ödülünü alıyor. 2020 Yılı için yapılan değerlendirmede, Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Hasan Fehmi Abacı 17.800 esnaf odasının 11278’nin oyunu alarak Türkiye’nin en başarılı Oda Başkanı seçildi.

Abacı, en başarılı ve girişimci başkan olarak seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada “Çalışmalarımızı ve başarımızı taktir ederek bizi ödüle layık gören Türkiye’nin dört bir yanındaki Esnaf Odası Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak biz her zaman doğru olanın, dürüst olanın ve çalışanın başaracağına inanıyoruz. Bu yıl çok zor günler geçirdik. Mart ayı ile birlikte pandemi ile mücadeye başladık. Araçlarımızın sağlıkla hijyeni için çok emek verdik. Tüm Oda üyesi arkadaşlarımız herkese örnek olacak bir titizlik içerisinde çalıştı. Pandemi hepimize zor günler yaşattı, yaşatmaya devam ediyor. Ayrıca İzmir’de büyük bir deprem ile sınandık. Hala yaralarımızı sarmak için uğraşıyoruz. Bu süreçte birlik beraberlik içerisinde tüm oda üyelerimiz ile kenetlendik. Bu ödülü hep birlikte kazandık. Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak her zaman öncü, ilkeli, topluma yararlı faaliyetlerde bulunmayı ilke edindik. Bu çalışmalarımızı takdir edip bize oy veren Türkiye’nin dört bir yanındaki Esnaf Odalarına, Türkiye Esnaf Dergisi ve Radyo Tv’ye, Cevat Önge’ye, Odamızın tüm yönetim kurulu üyelerine, odamızın genel sekreterine, can meslektaşlarım odamız üyelerine, her zaman yanımda olan aileme, Seferihisar Merkez Lokantası ve sahibi Meral Yeşildağ’a, Basın mensuplarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Abacı, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada aynı zamanda ödülünü takdim eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e, İBB Belediyesi Seferihisar Yerel Hizmetler Müdürü Gürhan Özata’ya, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu’na, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Nuriye Hepterlikçi’ye teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.