Fehmi Abacı güven tazeledi

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına Hasan Fehmi Abacı tekrar seçildi.

Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu, Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Mevcut başkan Hasan Fehmi Abacı ve Ahmet Acar’ın başkan adayı olduğu seçime, Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Emniyet Müdürü Temel Salman, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üye esnaflar katıldı.

Toplantıya denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla devam etti. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. İki liste halinde gerçekleşen seçimde mevcut başkan Hasan Fehmi Abacı 142 oy, Ahmet Acar 69 aldı. Abacı ikinci kez başkan seçildi.

Hasan Fehmi Abacı başkanlığındaki odanın yönetim kurulu üyeleri Halil Akıncı, Mustafa Kandemir, Murat Çağlar, Halil Maraşlı, Özcan İçkavak ve Hilmi Akdeniz’den oluştu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.