Erasmus+ Seferihisar’da Gerçekleşiyor

Youth Step Green for Sustainable Cities (Sürdürülebilir Şehirler için Gençlerin Yeşil Adımı) projesi  kapsamında Almanya, Yunanistan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden katılan 30 genç Seferihisar’da buluştu.
23 Nisan- 2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen proje çerçevesinde gençler;  “kentlerin sürdürülebilirliği”, “gençlik çalışmaları”, “ekolojik kentler” ve “Cittaslow (Sakin Şehir)” konuları üzerinde çalışmalar gerçekleştirilmektedir.
Ürkmez’de konaklayan gençler, projeleri kapsamında Seferihisar Çocuk Belediyesi’ni ziyaret ederek, Çocuk Belediyesi’nin işleyişiyle ilgili bilgiler aldı.Seferihisar Belediyesi gençlere, Yaşamın Kolay Olduğu Kentlerin Uluslararası Ağı Cittaslow, Seferihisar Belediyesi tarafından yürütülen projeler hakkında sunumlar gerçekleştirilmiş ve  gençlere sürdürülebilir ekolojik bir yaşamın gerektirdiği alışkanlıkların kazandırılması amacıyla tohum topu atölyesi düzenleyerek Can Yücel Tohum Merkezi tarafından hazırlanan tohum paketleri gençlere hediye etti.
Erasmus+ kapsamında Seferihisar’da bulunan gençler 2 Mayıs Çarşamba günü ilçeden ayrılacak.
Erasmus+ Seferihisar’da Gerçekleşiyor
Erasmus+ Seferihisar’da Gerçekleşiyor
Erasmus+ Seferihisar’da Gerçekleşiyor

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.