Enginar memleketinden enginarlı pide

Seferihisar Ulamış mahallesinde karakılçık ekmek ve armola peynirinden sonra yeni bir lezzet doğdu “Enginarlı Pide” 

Pidecilik mesleğinin en iyilerinin olduğu Aydın Nazillili 50 yıl pideci ustalığı yapmış Yaşar Demialak’dan  mesleği öğrenen Fırat Demir ailesi ile devir aldığı Özkumru Pide salonunda bilinen pidelerden farklı bir lezzeti beğeni sundu, geleneksel lezzeti bozmadan el ile açılan hamurun lezzeti ile buluşan enginar özellikle vejetaryen misafirler tarafından tercih ediliyor.  

  Her zaman aynı lezzet  

 Ulamış Mahallesi Özkumru Pide salonunun işletmecisi Fırat Demir el ile açtıkları hamurun ince ve çıtır olması, damak zevkine ve tercihine hitap etmesi açısından misafirlere farklı seçenekler sunuyor. Bilinen pidelerin yanı sıra; patlıcanlı kaşarlı pide, enginarlı kaşarlı pide, tortulu pide ve ege otlu ıspanaklı pide çeşitleri ile öne çıkan aile işletmesi özellikle yöresel bir sebze olan enginarın bu lezzetlerde kullanılması sonrası sosyal medyada lezzeti tadan misafirler tarafından olumlu şekilde paylaşılıyor.

Bu işletmede Kredi kartı yok

Efsane lezzetlerin yanı sıra işletmede kredi kartının kullanılmaması eski günleri zamanımıza taşıyan bir parça oluyor. Fırat Demir “Biz misafirlerimize asla müşteri gözüyle bakmıyoruz, yüz yüze olan her şeyin samimiyetine, sıcaklığına ailecek inanıyoruz ve bunu sürdürmeye devam ediyoruz.. Müşteri değil evimize misafir ağırlıyor gibi hissediyoruz, onları memnun etmek, farklı lezzetlerimizle yüzlerindeki gülümsemeye az da olsa sebep olmak bizi inanın en çok mutlu eden durum.  Bağ kurduğumuz kişilerden olumlu geri dönüşler almak işimizi doğru yaptığımızı ve vicdanen çok rahat olduğumuzu bize gösteriyor’’ dedi.


Telefon no..0232 746 8514 -0536 781 7780 Adres:Ulaşmış mahallesi 75 yıl Cumhuriyet caddesi no 48 Seferihisar İzmir

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.