Engel Tanıma Sende Bas Pedala

Seferihisar Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin düzenlediği “Engel Tanıma Sende Bas Pedala” engelli farkındalık bisiklet sürüşü etkinliği gerçekleşti.

Etkinliğe Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, Seferihisar Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin,   Seferihisar Emniyet Müdürü Temel Salman, Seferihisar İlçe Jandarma Komutanı Hava Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Abdülkadir Şimşek, Seferihisar’da bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, Seferihisar Kent Konseyi Başkanı Ekrem Gün, Eşpedal Bisiklet Derneği Başkanı Fatih Söylemez, Seferihisar Necat Hepkon Lisesi öğrencileri, Seferihisar Bisiklet Ekibi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Sığacık’a kadar engelli sorunlarına dikkat çekmek için bisiklet süren duyarlı vatandaşlar, Seferihisar’da engellilere engelsiz bir yaşam sunabilmek için herkesi bu konuda bilinçlenmeye davet ediyoruz diyerek Seferihisar halkına seslendi.
 
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’de bisikletlilerle birlikte Sığacık’a kadar pedal çevirdi.

Program içinde konuşmalarını gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Seferihisar’ın engelli dostu bir kent olduğunu ve Seferihisar Belediyesi olarak bu konudaki çalışmalarımız ve Seferihisar Kent Konseyi Engelli Meclisi ile işbirliğimiz her zaman devam edecektir ifadelerinde bulundu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.