En İyi Aile Oteli Seferihisar’da

2017 yılı boyunca dünya genelinde 1 milyon üzerinde turistin oylamalarıyla belirlenen Holidaycheck AWARD 2018 ödülleri açıklandı.

 

Türkiye’de Ege bölgesinden 5 otelin girdiği listede Seferihisar’da aile oteli kategorisinde ödül alan 5 otelden biri   LABRANDA  Lebedos Princess Hotel oldu.

 

Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi olan HolidayCheck web sitesi kullanıcı oylarına dayanarak oluşturduğu “2018 Yılı Ege Bölgesi En İyi Aile Oteli” listesinde ilk beş otel içerisine Seferihisar Akarca mevkiinde bulunan LABRANDA Lebedos Princess Hotel girdi.

Dünyanın en ünlü otel değerlendirme sitelerinden birisi olan ve her yıl seyahat edenlerden gelen yorum ve değerlendirmeler ışığında dünyanın en başarılı otel, plaj ve restoranlarını belirleyen www.holidaycheck.de sitesinde yapılan oylama ile, Ege bölgesinin en iyi aile oteli kategorisinde ilk 5’e LABRANDA Lebedos Princess Hotel’i seçti.

Labranda Lebedos Princess Genel Müdürü  Köksal Toraman, Seferihisar ve otellerinin büyük bir ödüle layık görülmesinin mutluluğunu duyarken “önceli̇kle yabancı turi̇sti̇n kalacağı oteli̇ beli̇rlemesi̇nde önemli̇ rol oynayan Holi̇daycheck gi̇bi̇ büyük bi̇r si̇stemden Award 2018 ödülünü aldığımız ve oteli̇mi̇zi̇n bulunduğu i̇lçemi̇z Seferi̇hi̇sar‘ın başarılarla anılan i̇smi̇ne katkı sunabi̇ldi̇ği̇mi̇z i̇çi̇n çok mutluyum, dünya geneli̇nde yapılan mi̇safi̇r anketleri̇ i̇le veri̇len ve alınması çok zor olan bu ödüle Labranda Lebedos Pri̇ncess oteli̇mi̇z layık görülmüştür, genelli̇kle lüksü ve mi̇mari̇si̇ i̇le anılan otelleri̇n aldığı bu ödülü almamızdaki̇ en önemli̇ etkenlerden bi̇ri̇ mi̇safi̇r memnuni̇yeti̇ odaklı çalışmamızdır, örneği̇n konuklarımız oteli̇mi̇zde tüketti̇kleri̇ meyve ve sebzeleri̇ bahçemi̇zden toplayabi̇lmektedi̇r, bölgemi̇ze olan talebi̇ arttıracak bu ödülü korumak i̇çi̇n daha yeni̇ konseptler geli̇şti̇rmekte öncü olacağız ” dedi.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.